loading

“NOSHI” SHPK u themelua ne 1991 si nje biznes familje ne qytetin e Kukesit. Ne vitin 1993 kjo kompani filloi aktivitetin e saj ne biznesin e pjeseve te kembimit origjinale gjermane duke qene ekskluziv per markat e mirenjohura ne bote si MAHLE, SACHS dhe ELRING dhe ne vitin 1996 u be perfaqesuesi zyrtar ekskluziv i Grupit General Motors (GM) me marken OPEL Shitje automjetesh te reja, servisim dhe pjese kembimi, per te gjithe territorin e Shqiperise, gjithashtu dhe ne Janar 2004, u beme perfaqesues ekskluziv i po te njejtit grup GM me marken CHEVROLET . Aktualisht aktiviteti perqendrohet ne shitje automjetesh te reja, servisim dhe pjese kembimi per markat e mirenjohura Gjermane si: MAHLE; SACHS; ELRING; RUVILLE; per te gjithe territorin e Shqiperise.

Qe prej vitit 1996, kompania jone ka bere studime te thelluara ne tregun shqiptar te automjeteve dhe gjithashtu nje pune mjaft te mire ne shitjen e mjeteve te reja OPEL dhe CHEVROLET ne kete treg. Sot kompania jone ka nje staf te trainuar prej 30 punonjesish nder keta dhe 2 specialiste te huaj,dhe eshte nje nder kompanite lider ne fushen e tregetimit te automjeteve me kilometra zero .Kompania ofron dhe tregetimin e automjeteve jo me kilometra zero pasi motoja jone eshte ti afrohemi sa me shume nevojave te tregut dhe konsumatorit .

Gjithashtu prane kompanise NOSHI shpk do te gjeni dhe specialiste per te kryer diagnostifikimin e defekteve elektronike me ane te kompjuterave TECH 2 profesional per mjetet OPEL dhe CHEVROLET

Aktiviteti qendror i Kompanise ku jane dhe zyrat kryesore zhvillohet prane Kompleksit Noshi, qe eshte nje komplex modern, dhe qe permbush me se miri nevojat e klientave te saj ne nje kohe rekord. Ne kete komplex, ndodhet gjithashtu dhe nje magazine moderne pjesesh kembimi si dhe nje servis bashkekohor e tere kjo e shtrire ne nje siperfaqe totale prej 6,600 m2 dhe siperfaqe e mbuluar prej 2,200 m2.

 

 

Gjate viteve te fundit ne saje te punes sone intensive, ne kemi ftuar nje klientele te gjere duke furnizuar me mjete te reja shume kompani, perfaqesi te huaja, institucione, organizata si dhe persona te ndryshem fizik. Nder te tjera mund te permendim:

• Ambasada Amerikane, Tirana
• Ambasada Gjermane, Tirane
• Ambasada Hungareze, Tirana
• Ambasada Ruse, Tirana
• Eagle Mobile sha
• Albtelecom sha
• Ambasada Polake, Tirane
• Konsullata Italiane, Vlore
• AVIS Rent a Car, Tirana
• HERTZ Rent a Car, Tirana
• Keshilli i Ministrave, Tirane
• Drejtoria e Pergjithshme e Doganave, 
• Drejtoria e Pergjithshme e Metrologjise dhe e Kalibrimit.
• Drejtoria e pergjithshme e Tatim-Taksave,
• Avon Cosmetics Albania
• BASHKIA TIRANE
• AMC
• VODAFONE
• EAGLE MOBILE 
• COCA-COLA
• Uji i Ftohte Tepelene
• BKT
• EMPORIKI 
• Noshi Rent shpk

• Si dhe shume institucione organizata dhe kompani te tjera te medha ne Shqiperi.

Gjate vitit 2009-2010 kompania jone pati nje rezultat tejet pozitiv ne mbylljen e mareveshjes per 300 mjete me Ministrine e Brendeshme per rinovim te mjeteve te Policise se Shtetit si dhe 35mjete me Albtelecom sha.

Shko në krye