loading

Grandland X, Crossland X dhe Mokka X janë tre modelet e reja përfaqësuese të OPEL që thjesht dominojnë kategorinë e makinave SUV.

Hidhini një sy karakteristikave fantastike të:

Opel Grandland X

Opel Crossland X

dhe Opel Mokka X

 

dhe të jeni të sigurt që asnjë aventurë nuk mund të nisë pa to.

 

GRANDLAND X

Grandland X është i përsosur në çdo aspekt, si brenda edhe jashtë. SUV-i misterioz tërheq vëmendjen me linjat elegante, formën muskuloze dhe stilin atletik.

 

 • Kamera parkimi mbresëlënëse 360°
 • Funksion IntelliGrip i avancuar
 • Drita të përparme innovative LED me sistem ndriçimi që mund të përshtatet
 • Pilot Automatik me sistem ndihmës ndjekje autonom

 

CROSSLAND X

Crossland X është gati për gjithçka falë fleksibilitetit të jashtëzakonshëm, risive dhe dizajnit të ripërtërirë të SUV-it. 

 

 • Sistem automatik frenimi në rast emergjence
 • Kamera e pasme parkimi me pamje 180°
 • Drita të përparme LED Matrix, më të mirat e kategorisë
 • Shfaqje të dhënash në xhamin e përparmë 

 

MOKKA X

Brendia me dizajn-in superior tek MOKKA X ofron ndjesinë e finesës dhe opsione inovative të klasit premium. Pozicioni më i ngritur i sedileve bën që shumicën e makinave ta shikoni nga lart.

 

 • Drita të përparme LED që mund të përshtaten për fushëpamje më të mirë deri në 30%
 • Paralajmërues për përplasjet ballore
 • Sistem Multimedia IntelliLink

·         Sedilje ergonomike të certifikuara për një udhëtim pa dhimbje shpine.Imazhi i makinës së shfaqur shërben vetëm për ilustrim dhe nuk aplikohet në këtë promocion. Opel Southeast Europe LLC dhe shitësit e tij të autorizuar rezervojnë të drejtën për të ndryshuar apo për të tërhequr ofertën në çdo moment pa një njoftim paraprak.

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
Shko në krye