loading

 

  • Ndriçim LED, më i miri në kategorinë e vet
  • Sistem pamor sigurie nëpërmjet kameras Opel Eye
  • Sedilje të çertifikuara AGR1, dhe shumë më tepër....
  • Ekran multifunksional me prekje
  • Teknologji e klasit premium
  • Pamje dinamike dhe linja elegante

MODELE EKSKLUZIVE, ÇMIME ATRAKTIVE.

 

Astra Selection, 1.4 100KF, MT5, 5 dyer14.555€

Insignia GS, 1.5 140KF, MT6, 5 dyer, 19.900€

 

Na vizitoni prane OPEL NOSHI.

 

 

1Certifikuar nga AGR gjermane (Fushata për Shpine te  shëndetshëme), një qendër e përsosmërisë për ergonomi. Certifikata është një vulë e cilësisë dhënë nga një komision i pavarur testimi i përbërë nga ekspertë nga disiplina të ndryshme mjekësore. Automjetet e paraqitura në foto janë vetëm për ilustrim dhe nuk lidhen drejtpërdrejt me këtë ofertë. Opel Southeast Europe LLC dhe perfaqësuesit e autorizuar ruajnë të drejtën e ndërrimit ose tërheqjes së ofertës në çfarëdo kohe dhe pa paralajmërim paraprak. Për më shumë informacion dhe oferta konkrete, kontaktoni konçesionarin e autorizuar Opel.Oferta vlen deri më 30.06.2018.

Shko në krye