loading

Grandland X, Crossland X janë dy modelet e reja përfaqësuese të OPEL që thjesht dominojnë kategorinë e automjeteve SUV.

Hidhini një sy karakteristikave fantastike të:

Opel Grandland X

Opel Crossland X

GRANDLAND X

Grandland X është i përsosur në çdo aspekt, si brenda edhe jashtë. SUV-i misterioz tërheq vëmendjen me linjat elegante, formën muskuloze dhe stilin atletik.
Grandland X
1.5 NAFTE MANUAL 130 HP
21’700 EUR

CROSSLAND X

Crossland X është gati për gjithçka falë fleksibilitetit të jashtëzakonshëm, risive dhe dizajnit të ripërtërirë të SUV-it. 
Crossland X
1.5 NAFTE MANUAL 102 HP
16’900 EUR

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
promo 
Shko në krye