loading

Grandland X, Crossland X janë dy modelet e reja përfaqësuese të OPEL që thjesht dominojnë kategorinë e automjeteve SUV.

Hidhini një sy karakteristikave fantastike të:

Opel Grandland X

Opel Crossland X

GRANDLAND X

Grandland X është i përsosur në çdo aspekt, si brenda edhe jashtë. SUV-i misterioz tërheq vëmendjen me linjat elegante, formën muskuloze dhe stilin atletik.
Grandland X
1.5 NAFTE MANUAL 130 HP
21’700 EUR

CROSSLAND X

Crossland X është gati për gjithçka falë fleksibilitetit të jashtëzakonshëm, risive dhe dizajnit të ripërtërirë të SUV-it. 
Crossland X
1.5 NAFTE MANUAL 102 HP
16’900 EUR

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
Shko në krye