loading

Opel Combo Life u dizenjua për t'u bërë mik i ngushtë i familjes suaj.
Me pesë ose shtatë sedile, disa zgjidhje të zgjuara për të mbajtur gjërat dhe funksione sigurie inteligjente, Combo Life i ri është dizenjuar për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja. Ju duhet më shumë hapësirë në bagazh? Dy sedilet e rrëshqitshme në radhën e tretë mund të hiqen me lehtësi.

Me dizajn autentik të Opel-it, Combo Life spikat falë një ndërthurjeje të pamjes së rafinuar dhe plot vetëbesim dhe risive të cilësisë së lartë dhe inteligjente.

Nëse preferoni një model me benzine apo me naftë, do të gjeni një Combo Life që përshtatet me nevojat tuaja. E disponueshme me motorin efikas  turbodiesel 1.5l me 130 kuaj fuqi ose motor benzine 1.2l me 110 kuaj fuqi

Na vizitoni dhe njihuni me ofertën e detajuar.Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
promo 
Shko në krye