loading

Për një biznes të suksesshëm, të madh apo të vogël, keni gjithmonë nevojë për mbështetje cilësore dhe efikase. Jashtëzakonisht funksional, inovativ, me sisteme sigurie të përparuara dhe motorrë ekonomikë, Combo i ri është partneri i biznesit që keni pritur. Me një gjatësi ngarkese mbresëlënëse prej 3090 mm, Cargo është kompakt nga jashtë, por me hapësirë të bollshme brenda. Mund të rehatoni deri në  tre persona falë sediles dopio për pasagjerë. Mund të anoni mbështetësen e shpinës ose ta palosni atë plotësisht për të siguruar hapësirë shtesë për ngarkesë. Mund ta ktheni atë në një tavolinë pune duke e transformuar kështu Combo Cargo-n në një zyrë të lëvizshme.

Me dizajn autentik të Opel-it, Combo Cargo është përfaqësues i përsosur i biznesit tuaj.

Me Combo Cargo, ju dhe biznesi juaj do të arrini efikasitet maksimal menjëherë.

Na vizitoni dhe njihuni me ofertën e detajuar.Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
Shko në krye