loading

Opel Astra e re ka fituar çmimin ndërkombëtar: MAKINA E VITIT 2016 që akordohet nga gazetarë me përvojë nga mbarë Europa.

Linjat e reja, dizajni atletik dhe veçoritë e klasit premium e bëjnë ASTRA-në e re jashtëzakonisht luksoze dhe të parezistueshme në kategorinë e makinave kompakte.

Opel Astra Enjoy 1.4 100 kuajfuqi, me veçori të klasit premium:

Duke filluar nga çmimi i pabesueshëm 14.590€
promo 
Shko në krye