loading

Këtë vit Opel-i feston 120-vjetorin e nisjes së prodhimit. Ajo çfarë nisi në ofiçinën në Rüsselsheimin  gjerman në vitin 1899, me modelin e parë të prodhuar me dorë të Opel Patentmotorwagen është kthyer në një fenomen masiv, pasi Opel-i ka prodhuar mbi 70 milionë makina që atëherë. Që prej fillimit Opel-i është rritur me dëshirën për ta bërë lëvizshmërinë një mundësi për të gjithë, dhe jo vetëm individët e pasur, prandaj kompania vazhdon të funksionojë nën moton E ardhmja është e të gjithëve.

 

E projektuar veçanërisht për ty. Kohë për punë, kohë për pushim, kohë për ne, kohë për mua... Crossland X është gati për gjithçka falë fleksibilitetit të saj të jashtëzakonshëm, risive lider në kategorinë e saj dhe dizajnit energjik prej SUV-i!  Crossland X - Për një jetë plot me mundësi.

 

Shiko se përse Corsa është më e shitura e Opel-it, me më shumë se 12 milionë klientë në mbarë botën. Opel Corsa është një kryevepër e vërtetë falë gamës unike të risive dhe elementeve të luksit premium që e bëjnë atë lider të kësaj kategorie. Me linja jashtëzakonisht të skulpturuara dhe një tërheqje magnetike, ajo ka teknologjinë më të mirë për ta drejtuar makinën me stil.

 

Astra, ku forma ndjek dëshirën,  është e përshtatur plotësisht për rehatinë tënde. Me konture elegante, linja sportive dhe pjesa e lakuar mahnitëse e çatisë "fluturuese", dizajni i saj është një imazh i gjallë i një potenciali dinamik. Mbi 11 milionë klientë e kanë zgjedhur tashmë Astra-n e tyre, e përse të mos jesh edhe ti një ndër ta?

 

Shfrytëzo mundësinë për të marrë gjermanet e tua të të preferuara me çmime speciale.

 

Na kontakto

Rezervo një xhiro provë

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
promo 
Shko në krye