loading
1005 Tirane Autostrada Tirane-Durres Km 7, Kashar

Tirane, Kashar

Vendndodhja aktuale

Na kontaktoni

Adresa

Autostrada Tirane-Durres Km 7, Kashar
1005 Tirane

Koordinatat e lokacionit
Gjerësi 41.36036002796206
Gjatësi 19.728817641992237

Detajet

Kontakti qendror
Shitjet
Servisi
E hënë:

08:00 - 17:00

E martë:

08:00 - 17:00

E mërkurë:

08:00 - 17:00

E enjte:

08:00 - 17:00

E premte:

08:00 - 17:00

E shtunë:

08:00 - 14:30

Kontakti

Fushat me * janë të nevojshme
Të dhënat tuaja personale do të përpunohen nga kontrolluesi respektiv siç përshkruhet në Deklaratën e Privatësisë.

Për më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja mbi privatësinë dhe në lidhje me informacionin tonë për të na kontaktuar, ju lutemi të shikoni këtu.
Shko në krye