loading
 • Zafira
 • PJESA E JASHTME
 • PJESA E BRENDSHME
 • BAXHA DHE XHAM I PËRPARMË PANORAMIK
 • DRITA LED
 • OPC LINE SPORT PACK
 • SISTEMI I SEDILEVE FLEX 7® PLUS
 • ULJE SI NË SALLON
 • MBAJTËSJA E BIÇIKLETËS
 • PANELI QENDROR
 • BAGAZHET
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • INFO-ARGËTIMI
 • PORT USB
 • SEDILJE ERGONOMIKE
 • FUNKSIONE ME NGROHJE
 • NDRIÇIMI I AMBIENTIT
 • TEKNOLOGJIA E NDRIÇIMIT
 • OPEL EYE
 • KONTROLLUES I PËRSHTATSHËM I UDHËTIMIT
 • PARALAJMËRUES PËR ZONAT ANËSORE QË NUK SHIKOHEN
 • KAMERA E PASME DHE NDIHMËSI I PARKIMIT
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONET
 • AMORTIZIMI
 • TOWING HITCH
 • ECOTEC® ME NIS/NDALO
MODELET.
ENJOY
ENJOY
 • Timon me komanda
 • OnStar
 • Konsolë me frena dore manuale
 • Sistem drejtimi i ndjeshëm ndaj shpejtësisë
EXCITE
EXCITE
 • Disqe aliazhi 17''
 • Inserte pëlhure "ALENTO" të sedileve
 • Logo "EXCITE" që bie në sy
INNOVATION
INNOVATION
 • OnStar
 • Disqe aliazhi 17”
 • Ndihmësi i nisjes në malore
 • Drita të përparme antimjegull
Shko në krye