loading

ATLETIKE DHE E VEÇANTE.

Nga forma e veçante e fenereve deri tek pjesa e prapme elegante, opel zafira tourer ripercakton stilin e makinave monovolum. Profili eshte i shkelqyeshem, sportive dhe bie ne sy menjehere.

Shko në krye