loading
 • MË INTERESANTET
 • DERI NË 9 SEDILE
 • OPSIONET E ULJES
 • DYER RRËSHQITËSE ELEKTRIKE
 • HAPJE DHE NDEZJE ME LËHTËSI
 • HAPJA XHAMIT TË PASËM
 • PËRMASAT
 • ASISTENCA E SHOFERIT
 • EKRAN I EPËRM
 • DRITË INTELIGJENTE
 • SIGURIA DHE AIRBEGËT
 • DRITA TË PËRPARME XENON
 • ISOFIX
 • KAMERA
 • SISTEME SIGURIE
 • TAVAN PANORAMIK
 • REHATI PREMIUM
 • KONTROLLI AUTOMATIK I KLIMËS
 • INFOTAINMENT
 • OPEL CONNECT
 • MANOVRIMI
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • INTELLIGRIP
 • KONVERTIMET 4X4
MODELE
ENJOY
ENJOY
 • Drita LED për ditën
 • Kondicioner automatik për tre zona
 • Disqe çeliku 17” (të zeza)
 • Sedile stol në radhën e dytë (ndarje 2/3-1/3)
INNOVATION
INNOVATION
 • Disqe aliazhi 17” (Prerje diamanti dyngjyrësh)
 • Dyer anësore elektrike me rrëshqitje pa përdorimin e duarve
 • Derë e pasme me ngrohje me xham që ulet
 • Tavan xhami panoramik
BUSINESS
BUSINESS
 • Disqe çeliku 16" (të zeza)
 • Paketa e Shikueshmërisë
 • Kondicioner manual me temperaturë të rregullueshme
 • Radio, me Bluetooth®, USB, Mono-Tuner, Ekran Monochrome, 8 altoparlantë
 • Sedile shoferi me mbështëse krahu
BUSINESS INNOVATION
BUSINESS INNOVATION
 • Disqe aliazhi 17” (Prerje diamanti dyngjyrësh)
 • Dyer anësore elektrike me rrëshqitje pa përdorimin e duarve
 • Ekran i epërm
 • Sistem Info-argëtimi Multimedia me ekran 7” me ngjyra me prekje, Bluetooth®, USB, Bi-tuner, Apple CarPlay dhe Android Auto të integruar
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye