loading
 • PJESA E JASHTME
 • KABINA E SHOFERIT
 • HAPËSIRA PËR PASAGJERË
 • DISQET
 • NGJYRAT
 • PAKETA SPORTIVE
 • KOSTOT E PUNËS
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • EFIKASITETI DHE EMETIMET
 • PRIZAT
 • KONDICIONERI
 • DRITA LED NË TAVAN
 • HAPËSIRA PËR NGARKESA
 • BAGAZHI
 • QASJE E LEHTË
 • BALLË PËR BALLË
 • SEDILET RROTULLUESE
 • TAVOLINË E PALOSSHME
 • SEDILE QË HIQEN
 • NDIHMËSI I PARKIMIT DHE KAMERA
 • HAPJE DHE NISJE PA ÇELËS
 • KONTROLLI I UDHËTIMIT
 • NGROHËSI I PARKIMIT
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 IntelliLink
 • RADIO CD 18
 • MBAJTËS SMARTFONI
 • NDIHMËSI I FRENIMIT
 • DRITAT LED PËR DITËN
 • MBROJTJA E KËMBËSORËVE
 • SISTEME TË MËTEJSHME
MODELET
TOURER
TOURER
 • Doreza dere dhe kapakë pasqyrash elegante me ngjyrë të zezë me shkëlqim
 • Portë e pasme me fshirëse
 • Xhama të errët
TOURER SPORT
TOURER SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125 СК S & S
 • Disqe aliazhi 17"" me ngjyrë argjendi, të zezë ose dyngjyrëshe ""Prerje diamanti"" (Në varësi të ngjyrës së stemave)
Shko në krye