loading

PËRMASAT E OPEL VIVARO.

Statistika jetike: hidhni një sy më në imtësi përmasave të trupit dhe shifrave të Opel Vivaro-së.

Dimensionet e jashtmeCombi
Largësia mes akseve (mm) L1: 3098 / L2: 3498
Gjatësia e përgjithshme L1: 4999 / L2: 5399
Lartësia pa peshë (mm) 1971
Gjerësia me pasqyra të hapura/mbyllura në dyer (mm) 1956 / 2283
Diametri i rrotullimit (në mes trotuareve / të rrugës) (m) L1: 12,40 / 11,84; L2: 13,73 / 13,17
Dimensionet e jashtme
imgTitle
Dimensionet e brendshmeCombi
Vëllimi i bagazhit-/hapësirës për ngarkim (mënyra e matjes ECIE) (I) -
Pesha dhe ngarkimiCombi
Pesha e automjetit L1: 1585 / L2: 1650
Kapaciteti i serbatorit të benzinës (l) 80
Kapaciteti maksimal i tërheqjes me frena (gradienti 12%) / pa frena (kg) 2000 / 750
Masa e plotë e lejuar (kg) 2700 / 2900
promo 
Shko në krye