loading

STIL I JASHTËZAKONSHËM.

I dizenjuar për të tërhequr vëmendjen me imazhin të përqendruar kryesisht vetëm te eleganca e përdorimit. Opel Vivaro. Thjesht shumë më përpara të tjerëve.

E fortë dhe plot stil

Elementet unike të dizajnit të Opel-it përfshijnë:

  • Emblema të kromuara të Opel-it nga përpara dhe mbrapa.
  • "Wing" Drita karakteristike për ditën.
  • "Blade" efekt skalitjeje në panelet anësore.
  • Pala mbi kofano.
  • Elemente kromi në fenerët e përparmë.

Kartëvizita juaj e biznesit me rrota

Gjithçka e nevojshme është e projektuar në makinë, por nga ana e stilit, Opel Vivaro e shfaqë natyrën e saj të fortë me qëndrimin e saj pompozë. Rehatia për rrugë të gjata dhe shikueshmëria në çdo kënd vihet re në profilin e ngritur të kabinës, në çatinë e lartë dhe në sipërfaqen e gjerë prej xhami.

Stili unik dhe cilësia e dukshme e lartë, veçanërisht kur ndërthuret me embelën ecoFLEX, dërgojnë një mesazh të fortë për ju dhe kompaninë tuaj. Ka edhe shumë hapësirë për të vendosur reklamën tuaj. Opel Vivaro është kartëvizita ideale e biznesit.

E lehtë, e bollshme dhe e rehatshme, në kabinë edhe ngjyrat bashkë me pëlhurën i japin një dimension krejt tjetër rehatisë së ekuipazhit apo pasagjerëve. Është ambienti i përsosur për biznes, i dizenjuar për të qenë gjithmonë në kontakt dhe i lidhur në rrjet, por gjithashtu edhe ideal nga ana ergonomike.

promo 
Shko në krye