loading
 • PJESA E JASHTME
 • КABINA E SHOFERIT
 • HAPËSIRA PËR PASAGJERË
 • DISQET
 • NGJYRAT
 • PAKETA SPORTIVE
 • MOTORËT DHE TRANSMISIONET
 • KONSUMI DHE EMETIMET
 • KOSTOT E PUNËS
 • KONDICIONERI
 • NGROHËS I PASMË SHTESË
 • PAKETA E STILIT IRMSCHER
 • NDIHMËSI I PARKIMIT DHE KAMERA
 • HAPJE DHE NISJE PA ÇELËS
 • KONTROLLI I UDHËTIMIT
 • NGROHËSI I PARKIMIT
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • RADIO CD 18
 • MBAJTËS SMARTFONI
 • NDIHMËSI I FRENIMIT
 • DRITAT LED PËR DITËN
 • MBROJTJE E KËMBËSORIT
 • SISTEME TË MËTEJSHME
 • COMBI
MODELET
COMBI
COMBI
 • 1.6 CDTI 95 КС S&S
 • Derë rrëshqitëse në anën e djathtë (në të majtë në Mbretërinë e Bashkuar), xham i fiksuar
 • Dyer të pasme me hapje normale
 • Xham pak i errët
COMBI+
COMBI+
 • Disqe çeliku 16"" me kapak që mbulon të gjithë diskun
 • Dritare rrëshqitëse në radhën e dytë
 • Paketa e jashtme 1 (parakolp/prapakolp me ngjyrën e trupit)
COMBI SPORT
COMBI SPORT
 • 1.6 CDTI BiTurbo 125hp S&S
 • Mundësi zgjedhjeje e ngjyrave metalike
 • Paketa e jashtme 3 (pjesë të ndryshme të jashtme me ngjyrën e trupit)
COMBI EDITION PLUS PAKETA ELEGANCE
COMBI EDITION PLUS PAKETA ELEGANCE
 • Disqe çeliku të mbrojtura nga një kapak i plotë
 • Drita për ditën (LED) të fjalës së fundit të teknologjisë
 • Pëlhurë elegante e zezë Connect
COMBI EDITION PLUS PAKETA COSMO
COMBI EDITION PLUS PAKETA COSMO
 • Disqe aliazhi 17""
 • Mbyllje selektive e dyerve me pult
 • Radio CD18 CD me Bluetooth® dhe portë USB
COMBI ME PAKETËN E STILIT IRMSCHER
COMBI ME PAKETËN E STILIT IRMSCHER
 • Rifinitura të paneleve dyerve dhe anëve: rifinitura lëkure me qepje argjendi (sedilet anësore përpara dhe mbrapa)
 • Kroskoti: kornizë e mbuluar me lëkurë me qepje argjendi
 • Mbulesë e fundit të marshit prej lëkure dhe me qepje argjendi
Shko në krye