loading

NGA PREMIUM NË MË SHUMË PREMIUM.

Niveli i luksit te MOKKA X është më i larti në çdo rifiniturë.

Opel MOKKA X Essentia

Veçori standarde kyçe:

Dizajn

 • Pëlhurë sedilesh Milano/Atlantis dhe dekor dere të zi
 • Disqe çeliku 16’’
 • Komanda në timon
 • Tub i përparmë i kromuar
 • Maskarino e përparme e kromuar
 • Dorezë dere me ngjyrën e trupit
 • Mbrojtëse e poshtme prej argjendi në pjesën e përparme dhe të pasme
 • Fasheta anësore mbrojtëse
 • Drita të pasme kundra mjegullës
 • Skarë e kromuar në çati

Rehatia dhe funksionaliteti

 • Ekran monokrom 3,5” për shoferin me kompjuter në bord
 • Radio R 300 BT me Aux-in dhe USB
 • Prizë e përparme 12V
 • Frenë parkimi manual
 • Sedile shoferi me 4 opsione përshtatjeje
 • Sedile pasagjeri e përparme me 2 mundësi përshtatjeje manuale
 • Xham i përparmë, dritare anësore të përparme dhe të pasme si dhe në derën e bagazhit - përthithin diellin (ngjyrosura)
 • Mbrojtëse nga dielli për shoferin dhe pasagjerin e përparme me pasqyra
 • Dritë e përparme leximi
 • Xhama të përparmë elektrikë
 • Paqyrë e jashtme me ngjyrën e trupit me pasqyrë të vogël të zezë, me ngrohje dhe palosen manualisht
 • Bori me një tonalitet
 • Drita të përparme halogjene me Drita LED për ditën
 • Nivelim manual dhe drita automatike
 • Kroskot i ndriçuar
 • Mbajtëse gotash përpara
 • Kondicioner manual

Siguria

 • ABS, ESP, Ndihmës i Nisjes në Malore
 • Airbeg për shoferin dhe pasagjerin, anësor dhe perde
 • Bosht drejtimi Anuar & Teleskopik
 • Timon i ndjeshëma ndaj shpejtësisë
 • Komplet i riparimit të gomës me kompresor
 • Sistem i monitorimit të presionit të gomës
 • Kujtues inteligjent i vendosjes së rripit të sigurimit përpara dhe mbrapa
 • Para tensionues i dyfishtë i rripit të sigurimit përpara
 • Isofix në sedilet pasme anësore (përfshi 2 pika lidhjeje të sipërme)
 • Mbështetëse koke me 4 pozicione me buton të integruar

Opel MOKKA X Enjoy

Veçori standarde kyçe mbi dhe përtej Selection përfshijnë:

Dizajn

 • Disqe aliazhi 17’’
 • Timoni, me 3 kënde, Lëkurë

Rehati dhe Funksionalitet

 • Drita kundra mjegullës, të përparme
 • Dritare elektrike, të pasme

EXCELLENCE

Veçori standarde kyçe mbi dhe përtej Enjoy përfshijnë:

Dizajn

 • Pëlhurë sedilesh Lighthouse Rhombus dhe mbështetëse anësore Morrocana në ngjyrë të zezë. Forma dekorative dhe panel dyersh në ngjyrë të zezë Marrocana
 • Disqe aliazhi 18’’
 • Fashetë dritaresh DLO e kromuar
 • Pllakë bordure aliazhi e derës së përparme

Rehati dhe Funksionalitet

 • R 4.0 IntelliLink me ekran me prekje 7" me ngjyra
 • OnStar
 • Paketa Shikueshmëri dhe Dritë:
  • Strehë kundra diellit për shoferin me xhep dhe pasqyrë të ndriçuar, strehë e pasagjerit me pasqyrë të ndriçuar dhe me kapak
  • Pasqyrë e brendshme elektro-kromatike
  • Sensorë Shiu
  • Ndihmësi i Dritave të Gjata
 • Paketa Elektronike:
  • Prizë e pasme 12 V
  • Ndihmës parkimi ultrasonik të pasme dhe të pasme
  • Pasqyra anësore me ngjyrën e makinës, elektronike, me ngrohje dhe elektrike, të palosshme
 • Paketa e Rehatisë:
  • Kontroll Klimaterik Elektronik, për të dy zonat e makinës
  • Mbështetëse krahu, i montuar në sedilen e shoferit
  • Tabaka e palosshme në anën e pasagjerit
  • Xham i pasmë i zi dhe derë bagazhi

VARIANTI ME ÇATI TË ZEZË

Elementë të Stilit

 • Disqe aliazhi 18’’ me bojë të zezë me shumë shkëlqim
 • Çati e Zezë
 • Pasqyra me Kapak të Zi
Shko në krye