loading
 • PJESA E JASHTME
 • PJESA E BRENDSHME
 • GJITHANSHMËRIA DHE HAPËSIRA E BAGAZHIT
 • DISQET
 • BAXHA PANORAMIKE
 • DERË BAGAZHI E FUQISHME.
 • INTELLILUX LED®
 • KONTROLL UDHËTIMI I PËRSHTATSHËM
 • EKRANI I EPËRM
 • NDIHMA E PËRPARUAR PËR PARKIM
 • SIGURIA
 • NDEZJE PA ÇELËS
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • INFO-ARGËTIMI
 • KARIKIM ME INDUKTIM
 • SISTEMI AUDIO BOSE®
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONE
 • E PËRSHTATSHME 4X4 TË GJITHA RROTAT AKTIVE
 • AMORTIZATORË FLEXRIDE®
 • ÇLIRIMI I GAZEVE
 • SEDILE ERGONOMIKE
 • NDRIÇIM AMBIENTI
 • NDARJA E SEDILES SË PASME
 • EXCLUSIVE
Shko në krye