loading
 • ULTIMATE
 • PJESA E JASHTME
 • PJESA E BRENDSHME
 • DISQET
 • OPSIONET E ÇATISË
 • DRITË AMBIENTI
 • DRITA TË PËRPARME AFL LED
 • NDIHMËSI AUTONOM I NDJEKJES
 • FRENIMI I EMERGJENCËS
 • SIGURIA
 • KAMERA 360°
 • NDIHMËS I PËRPARUAR PARKIMI
 • SEDILE ERGONOMIKE
 • FUNKSIONET E NGROHJES
 • PORTË BAGAZHI QË HAPET PA PËRDORUR DUART
 • HAPËSIRA E BAGAZHIT
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • KARIKIM PA KABLLO
 • AUDIO
 • INFO-ARGËTIMI
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONET
 • FORCË FËRKIMI INTELIGJENTE
MODELE
ULTIMATE
ULTIMATE

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Innovation:

 • Disqe aliazhi 19”, Dizajn me 5 rreze dyshe, Prerje diamant
 • Drita të përparme plotësisht LED me AFL përfshi kontrollin automatik të drtave të gjata dhe Drita Karakteristike për Udhëtim Ditën
 • Çati me dy tonalitete (vetëm e zezë)
SELECTION
SELECTION

Rifiniturat mahnitëse të Essentia Selection ofrojnë:

 • Disqe çeliku 16“
 • Pasqyra të jashtme elektrike dhe me ngrohje
 • Drita të pasme LED
 • Kamerë të përparme me sinjalizues për devijim nga korsia
ENJOY
ENJOY

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Selection:

 • Disqe aliazhi 17"
 • Dy çelësa të zinj
 • Radio R 4.0 IntelliLink
 • Sisteme audio me 6 bokse
 • OnStar®
INNOVATION
INNOVATION

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Enjoy:

 • Disqe alizhi 18"
 • Paketa Sight & Light, përfshi Dritën e Mirëseardhjes dhe Ambientit
 • Kromim i Argjendtë dhe Paketa e Xhamit të Privatësisë
 • Ndihmësi i parkimit para dhe mbrapa
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye