loading
 • ULTIMATE
 • PJESA E JASHTME
 • PJESA E BRENDSHME
 • DISQET
 • OPSIONET E ÇATISË
 • DRITË AMBIENTI
 • DRITA TË PËRPARME AFL LED
 • NDIHMËSI AUTONOM I NDJEKJES
 • FRENIMI I EMERGJENCËS
 • SIGURIA
 • KAMERA 360°
 • NDIHMËS I PËRPARUAR PARKIMI
 • SEDILE ERGONOMIKE
 • FUNKSIONET E NGROHJES
 • PORTË BAGAZHI QË HAPET PA PËRDORUR DUART
 • HAPËSIRA E BAGAZHIT
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • KARIKIM PA KABLLO
 • AUDIO
 • INFO-ARGËTIMI
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONET
 • FORCË FËRKIMI INTELIGJENTE
MODELE
ULTIMATE
ULTIMATE

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Innovation:

 • Disqe aliazhi 19”, Dizajn me 5 rreze dyshe, Prerje diamant
 • Drita të përparme plotësisht LED me AFL përfshi kontrollin automatik të drtave të gjata dhe Drita Karakteristike për Udhëtim Ditën
 • Çati me dy tonalitete (vetëm e zezë)
SELECTION
SELECTION

Rifiniturat mahnitëse të Essentia Selection ofrojnë:

 • Disqe çeliku 16“
 • Pasqyra të jashtme elektrike dhe me ngrohje
 • Drita të pasme LED
 • Kamerë të përparme me sinjalizues për devijim nga korsia
ENJOY
ENJOY

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Selection:

 • Disqe aliazhi 17"
 • Dy çelësa të zinj
 • Radio R 4.0 IntelliLink
 • Sisteme audio me 6 bokse
 • OnStar®
INNOVATION
INNOVATION

Kryesoret e nivelit të rifiniturave Enjoy:

 • Disqe alizhi 18"
 • Paketa Sight & Light, përfshi Dritën e Mirëseardhjes dhe Ambientit
 • Kromim i Argjendtë dhe Paketa e Xhamit të Privatësisë
 • Ndihmësi i parkimit para dhe mbrapa
Shko në krye