loading
 • Crossland X
 • PJESA E JASHTME
 • INTERIOR
 • ÇATI ME NGJYRA ME PAMJE PANORAMIKE
 • INOVATIV ME DRITA TË PËRPARME PLOTËSISHT LED
 • KAMERA PËR TË PARË MBRAPA DHE NDIHMËS PARKIMI
 • EKRANI I EPËRM
 • FRENIM AUTOMATIK NË RAST URGJENCE ME ZBULIM KËMBËSORI.
 • BAGAZHI
 • VULA E CERTIFIKATËS SË CILËSISË AGR PËR SEDILET ERGONOMIKE
 • ONSTAR
 • INFO-ARGËTIMI
 • NAVIGIMI
 • MOTORËT
 • TRANSMISSION
 • ECOTEC®
Shko në krye