loading
 • ELEGANTE DHE E RAFINUAR
 • SPORTIVE DHE ATLETIKE
 • NDJESILUKSI  
 • PËRSHTYPJE E GUXIMSHME
 • DISQE
 • OPSIONET E TAVANIT
 • INTELLILUX MATRIX LED
 • KONTROLLI AUTOMATIK I UDHËTIMIT
 • NDIHMA E RUAJTJES SË KORSISË DHE SINJALIZUESI PËR DEVIJIM NGA KORSIA
 • PANEL INSTRUMENTASH DIXHITAL
 • KAMERA E PASME PANORAMIKE 180°
 • NDIHMA E PËRPARUAR PËR PARKIM
 • SEDILE DHE TIMON ME NGROHJE
 • SEDILE LËKURE ME MASAZH1
 • HAPËSIRA E BAGAZHIT
 • NAVIGATION
 • KARIKIM WIRELESS
 • INFOTAINMENT
 • GJITHMONË ATY PËR TY
 • MOTORI
 • TRANSMISIONI
MODELE
CORSA
CORSA
 • Frenim qyteti automatik në rast emergjence
 • Sinjalizuesi i përgjumjes së shoferit
 • Ndihma aktive e ruajtjes së korsisë
CORSA EDITION
CORSA EDITION
 • Disqe çeliku 15" me kapak argjendi
 • Radio me ekran 5" me Bluetooth® dhe USB
 • Kondicioner manual
CORSA GS LINE
CORSA GS LINE
 • Disqe aliazhi 16" me 4 rreze dyshe
 • Ekran multimedia 7" me Bluetooth®, USB dhe projektim telefoni
 • Parakolp dhe mbrapakolp sportiv
CORSA ELEGANCE
CORSA ELEGANCE
 • Disqe aliazhi 16” me 8 rreze
 • Ekran multimedia 7" me Bluetooth®, USB dhe projektim telefoni
 • Rifinitura të jashtme dhe të brendshme të kromuara
CORSA-E EDITION
CORSA-E EDITION
 • Kondicioner me karikim trefazësh të inkorporuar (11kW)
 • Kontroll automatik i klimatizatorit
 • Paketa e ndriçimit dhe shikimit përfshi dritat automatike dhe fshirëset
CORSA-E SELECTION
CORSA-E SELECTION
 • Sinjalistikat elektrike në strukturën mbështetëse B dhe bagazh
 • Bateri 50kWh dhe motor elektrik 100kW
CORSA-E FIRST EDITION
CORSA-E FIRST EDITION
 • Kondicioner me karikim trefazësh të inkorporuar (11kW)
 • Disqe aliazhi 17” dyngjyrëshe me kapje aerodinamike
 • Tavan i zi
Përshkrimet dhe ilustrimet e veçorive mund t'i referohen apo shfaqin pajisje opsinale që nuk përfshihen në modelin standard. Informacioni i përfshirë ka qenë i saktë në kohën e publikimit. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në dizajn dhe pajisje. Ngjyrat e shfaqura janë vetëm ngjyra të përafërta me ngjyrat e vërteta. Pajisja opsionale e ilustruar ofrohet me tarifë shtesë. Disponueshmëria, veçoritë teknike dhe pajisjet e ofruara në automjetet tona mund të variojnë ose mund të jenë të disponueshme në shtete të caktuara ose mund të ofrohen vetëm me kosto shtesë. Për informacion të saktë mbi pajisjet e ofruara në automjetet tona, kontakto me ose partnerin tënd lokal të Opel-it.
promo 
Shko në krye