loading
 • PJESA E BRENDSHME 360°
 • DIZAJNI
 • RIFINITURAT DHE PËLHURA
 • TEKNOLOGJI DRITASH BI-XENON
 • DISQET
 • EDICIONI I NGJYRËS
 • PAKETA OPC LINE SPORT
 • PAKETA TURBO PLUS
 • OPEL EYE
 • NDIHMA E PARKIMIT
 • CITY MODE
 • PAKETA E SHIKUESHMËRISË DHE DRITAVE
 • MBAJTËSJA E BIÇIKLETËS
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • INFO-ARGËTIMI
 • TOMTOM
 • RADIO
 • Karikim Wireless
 • FUNKSIONET ME NGROHJE
 • BAXHAJA
 • HAPËSIRA PËR BAGAZHE
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONE
 • ECOTEC®
 • DINAMIKA E NGARJES
Shko në krye