loading

MODELET E OPEL CASCADAS.

Deshironi me te miren, apo thjesht me mire? Dy modelet e Opel Cascadas rikonceptojne termin Klishe ete pajisurave plotesisht.

Cascada (niveli hyres fillestar)

Harrojeni konceptin e modelit baze, kjo lloj elegance e mire-pajisur nuk gjendet cdo dite. Opel Cascada ka pajisje mjaftueshem per ta komplimentuar per pamjen fantastike dhe akoma me shume per te theksuar ndjenjen e luksit.

Lista fisnike e pajisjeve standarte perfshijne:

 • Strukture mbrojtese dales nga pas
 • Airbag para dhe anesare tek shoferi dhe pasagjeri
 • Dopio pretensionues rripash sigurimi per shoferin dhe pasagjerin
 • Kontrolle ne timon perfshi limitusin e shpejtesise
 • Asistence parkimi, mbrapa
 • Hapje e tavanit me komandim
 • Sedilje te mbrapme FlexFold me komandim elektrik
 • Kompjuter bordi
 • Pasqyra me komandim, me ngrohje, ne ngjyren e kabines, me mbyllje manuale
 • Xhama elektrik, te permit dhe te pasmit
 • Radio CD300 me shfaqes informacioni trefish
 • Hyrje e lehte manuale
 • Drite ambienti, marsh dhe veshje marshi
 • Timon me veshje lekure me kontrolle
 • Sedilje cope, sportive
 • Kroskot Morrocana
 • Sedilje te pasme 50-50, me palosje
 • Xhepa mbrapa sediljeve te para
 • Antene e padukshme
 • Marmite e kromuar e dukshme
 • Disqe 17” metalike me mbrojtese ( Disqe 17” per motored me nafte)

Cosmo

Sa stil, luks, apo kenaqesi deshironi? E pajisur ne çdo detaj, Opel Cascada ka çdo pergjgje rreth kesaj pyetjeje. Shikoni dhe vete se çfare do te thote e pajisur plotesisht dhe me pas imagjinojeni se sa mire mund te ndiheshit.

Karakteristika baze mbi nivelin hyres te Cascadas:

 • Asistence e nisjes ne malore
 • Dalje 12v, prepare tek ndezesja e duhanit dhe mbrapa
 • Mbrojtese ndaj diellit te pajisura me pasqyre si per shoferin dhe pasagjerin
 • Klimatizator me kontroll elektronik Dual-zone
 • Radio CD400 shfaqes grafik informacioni
 • Frena elektrike parkimi
 • Dyer me drita ambienti
 • Ripa sigurimi me dalje elektrike
 • Sedilje sportive me Vinyl/Cope me qepje Indiane
 • Llampa mjegulle, perpara
 • Disqe 18”
Shko në krye