loading
 • ADAM ROCKS UNLIMITED
 • ADAM ROCKS
 • ADAM ROCKS SWING TOP
 • ADAM ROCKS BLACK JACK
 • PJESA E JASHTME
 • PJESA E BRENDSHME
 • INDIVIDUALIZIM
 • ÇATI SWING TOP E PALOSSHME ME PËLHURË
 • BLACK JACK
 • TAVAN ME DRITA LED
 • NDIHMA PËR PARKIM
 • PARALAJMËRIMI PËR ZONAT ANËSORE QË NUK SHIKOHEN
 • DRITA PËRPARME LED PËR DITËN DHE DRITA TË PASME LED
 • PAKETA E DRITAVE TË BRENDSHME SHUMËNGJYRËSHE
 • OPSIONET E NGROHJES
 • REHATIA E ULJES
 • BAXHA PANORAMIKE
 • MOTORËT
 • TRANSMISIONI
 • MODALITETI PËR NË QYTET
 • ONSTAR
 • NAVIGIMI
 • INFO-ARGËTIMI
 • KARIKIM WIRELESS
 • NAVIGIM PORTATIV
 • DJEPI I SMARTFONIT
Shko në krye