loading

PËRMASAT E OPEL MOVANO.

Mësoni në detaje përmasat e karocerisë dhe të dhëna të tjera në lidhje me furgonin e biznesit, Opel Movano.

Përmasat e jashtmeJashtë
Largësia midis boshteve 3182 / 3682 / 4332
Gjatësia e plotë L1: 5048; L2: 5548; L3: 6198; L4: 6848
Lartësia pa ngarkesë (mm) H1: 2307; H2: 2488 / 2500 / 2527 / 2549 / 2557; H3: 2744 / 2749 / 2786 / 2808 / 2815
Gjërësia me retrovizorë të hapur/të mbyllur në dyer (mm) 2070 / 2470
Rrezja e rrethit të rrotullimit (midis mureve / trotuarit) (m) 12,50 - 16,20 / 12,00 - 15,70
Përmasat e jashtme
imgTitle
Përmasat e brendshmeJashtë
Vëllimi i bagazhit-/hapësirës për ngarkesën (metoda e matjes ECIE) (I) 8000 - 17000
Pesha dhe ngarkesaJashtë
Pesha e automjetit 1816 - 2366
Kapaciteti i serbatorit për mbushje me karburant 80
Kapaciteti maksimal me frena tërheqëse (12% malore) / pa frena (kg) 2500 - 3000 / 750
Gjithsej pesha e lejuar (kg) 3500 - 4500
Shko në krye