loading

FUQI NË VENDIN E DUHUR.

E disponueshme me tërheqje në rrotat e para dhe të pasme, Opel Movano ka të gjitha tiparet e nevojshme për kushte të vështira dhe të mundimshme të punës.

Opsionet e shasisë për detyra të veçanta:

  • Pezullim pneumatik
  • Diferencial i pasëm me bllokim
  • Njësia për bartjen e forcës
Shko në krye