loading

KËNAQËSI PËR SHOFERIN.

Mënyra si uleni është po aq e rëndësishme sa edhe vendi ku jeni ulur. Pa marrë parasysh nëse e ngisni ju vetë ose të tjerët, është e rëndësishme që pas një jave të kaluar pas timonit javët mos keni dhimbje shpine.

Kabina e Opel Movano-s, nga zgjedhja e sediljeve e deri te leva e marshit dhe timonit të rregullueshëm, është e projektuar që shoferi si dhe automjeti të mund të udhëtojnë nga dita në ditë.

Shko në krye