loading

PESË OPSIONE MOTORËSH EKONOMIK.

Xhiro më të shpejta gjatë një numri më të ulët të rrotullimeve për konsum më të ulët të karburantit dhe emetimeve të gazeve. Tingullon si e pamundur? Opel Movano e ofron gjithë këtë në pesë variante të motorëve1. Zgjidhni atë që u përgjigjet nevojave tuaja dhe kombinojeni atë me variantin e karocerisë sipas zgjedhjes suaj.

Shko në krye