loading

MODELET.

Modelet shfaqin veçori standarde shtesë dhe rrota*

Gjithçka që ju nevojitet dhe më tepër.
Veçoritë standarde përfshijnë:

 • Disqe çeliku 14˝ me kapak
 • Rrip i zi për dritaren
 • Mbështetëse qendrore vertikale, me ngjyrën e makinës
 • Veshje pëlhure Zirkon i Zi
 • Zbukurime/décors IP, nuancë njëngjyrëshe ngjyrë gri baruti
 • Panel instrumentesh, veshje mat e zezë
 • Timon me 3 rreze
 • Dritare elektrike
 • Mbyllje qëndrore e dyerve
 • Pasqyra elektrike, me rregullim elektrik dhe palsoje manuale
 • Sedilja e shoferit, e përshtatshme në 2 pozicione
 • Sedilja e pasagjerit, e përshtatshme në 2 pozicione, me mbështetëse që mund të përkulet
 • Airbeg të përparmë, anësor dhe në trajtë perdeje
 • Paralajmërues për vendosjen e rripit të sigurimit
 • Sistem ABS dhe ESP®Plus me sistem ndihmës për nisjen në malore
 • Fenerë halogjenë
 • Sistem për monitorimin e presionit të gomave
 • Mbajtëse gotash në mes të panelit
promo 
Shko në krye